8 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. Συνελήφθη εργολάβος – σαμποτέρ του κυβερνητικού έργου οδοποιίας, ο οποίος τους τελευταίους 4 μήνες, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, προέβαινε σε παράνομες καθημερινές ενέργειες, που αποσκοπούσαν στη δυσφήμιση του κυβερνητικού έργου διάνοιξης και συντήρησης οδικών αρτηριών.
Ο συγκεκριμένος εργολάβος κατά τη διάρκεια της νύχτας έσπερνε τη φρεσκοστρωμένη άσφαλτο με φορητές τρύπες που μετέφερε με τον στόλο των οχημάτων του σε διάφορα σημεία των νέων οδών.

Η πληροφορία προήλθε από οδηγούς, αποφοίτους νυχτερινών κέντρων, οι οποίοι τον ακολούθησαν με κίνδυνο της ζωής τους, κάνοντας σλάλομ για να αποφύγουν τις τρύπες και έδοσαν τα στοιχεία του ενός φορτηγού τηλεφωνικώς στην τροχαία. Από κει και πέρα η σύλληψη του εργολάβου ήταν θέμα χρόνου. “It was a piece of cake for us!” δήλωσε ο διευθυντής της τροχαίας Αττικής στο CNN.

Οι τρύπες ωστόσο θα παραμείνουν στη θέση τους, διότι υπολογίζεται αύξηση του ΑΕΠ της τάξεως των 6 ποσοστιαίων μονάδων, από δαπάνες αποκατάστασης των ζημιών των αυτοκινήτων που ενδέχεται να πέσουν μέσα, αλλά και από δαπάνες ιατρικής περίθαλψης των επιβαινόντων τραυματιών.
Ετσι ο εργολάβος μετά την επικείμενη παραπομπή του στη δικαιοσύνη, εικάζεται από υπεύθυνους κύκλους ότι θα προσληφθεί σε νευραλγική θέση στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου